Lymphasizing Workshop

08 Απριλίου 2023

11:00 - 13:00

  0  5
Days
:
 
  1  3
Hours
:
 
  4  5
Minutes
:
 
  0  3
Seconds

You missed out!

Enter your text here...

Τι κάνει αυτό το workshop διαφορετικό από τα άλλα?

Το Σάββατο 8 Απριλίου 11:00-13:00 έχουμε τη χαρά να προσφέρουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εργαστήριο Lymphasizing, μια πρωτοποριακή ενεργειακή τεχνική θεραπείας που συνδυάζει διαφορετικά πεδία για την ενεργοποίηση του ζωτικής σημασίας λεμφικού μας συστήματος.

Το λεμφικό σύστημα είναι μονόδρομος, δεν είναι σαν το κυκλοφορικό όπου υπάρχει η καρδιά και διαχειρίζεται τη λειτουργία του. Η λειτουργία του λεμφικού εξαρτάται από την κίνηση, την βαρύτητα και τις τροφές που προσλαμβάνουμε. Ενεργειακά είναι το πρώτο σύστημα που επηρεάζεται από τοξικές ενέργειες και συναισθήματα για τον ίδιο λόγο.

Αυτό το εργαστήριο όχι μόνο θα ξεμπλοκάρει και θα ενεργοποιήσει το λεμφικό σας σύστημα αλλά θα αλλάξει τον τρόπο που αισθάνεστε για τον οργανισμό σας.

Η αλληλουχία της Yoga, των Mudra, των Διαλογισμών αλλά και της τεχνικής του Light Language θα ενεργοποιήσει και θα τονώσει ενεργειακά λεμφικό σας σύστημα καθώς και θα προχωρήσει βαθιά στους χώρους των ιστών για να απελευθερώσει τοξίνες που συχνά αποθηκεύονται στα κύτταρα. Οι υπερβολικές τοξίνες αναγκάζουν το ανοσοποιητικό να κάνει περισσότερο κόπο για να τις διασπάσει, με αποτέλεσμα αυτό να μην λειτουργεί ομαλά. Έτσι εμφανίζονται τα γνωστά συμπτώματα όπως πρήξιμο, κόπωση, κατακράτηση υγρών, συχνές αδιαθεσίες και κράμπες, χρόνιες ασθένειες, οιδήματα και αλλεργίες.

Μετά το τέλος του εργαστηρίου θα κλείσουμε με ένα ρόφημα με συνδυασμό θεραπευτικών βοτάνων, ενώ το λεμφικό σας σύστημα θα έχει πάρει μια γερή ώθηση για την ομαλή λειτουργία του μέσα από τις κατάλληλες δονήσεις των πρακτικών που θα φέρουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητά του.

Παράλληλα, στο τέλος, θα σας συσταθούν πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε ατομικά μετά το πέρας του εργαστηρίου, ώστε να συνεχίσετε να προσφέρετε στο λεμφικό σας σύστημα την υποστήριξη και την αποτοξίνωση που χρειάζεται, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η Yora Mitsakos είναι πιστοποιημένη Mayan Light Language Practitioner και Mayan Light Language Teacher από το lineage της Starr Fuentes (Zabe Barnes, Damian Hayes, Yael Benattar και άλλους/ες), ενώ προσφέρει ατομικές συνεδρίες για Subconscious Belief Work, Past Life Regression και DNA Clearing and Restructuring.

Co-FacilitatorsTara Kanti Lilianna Zourbanou & Natassa Fonazaki

Τι περιλαμβάνει το Workshop?

Yoga + mudra

Οι πρακτικές Yoga και Mudra που θα ακολουθηθούν στο workshop είναι σχεδιασμένες ώστε να υποστηρίξουν και ενισχύσουν τον τελικό στόχο, ήτοι την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος.

meditation + downloads

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός είναι δημιουργία της Εισηγήτριας, με σκοπό να εμβαθύνει τη διαδικασία και να σας προσφέρει τα απαραίτητα downloads, για τα μέγιστα αποτελέσματα.

light language grid

Πλέγματα του Light Language, ενεργοποιημένα στο όνομά σας, θα σάς δοθούν μαζί με έντυπο οδηγιών προκειμένου να συνεχίσετε τη θετική επίδραση του εργαστηρίου στον χώρο σας.

Ποιοι θα το παρουσιάσουν?

Yora Healing profile

Energy Healer

Yora Mitsakos

Read bio -

Η Yora Mitsakos ειναι Transformation coach/healer and teacher. Είναι στον ενεργειακο χωρο πάνω από 25 χρονια. Ταυτόχρονα με τη φοίτηση της στη Φυσικοθεραπεία και Ειδική Κινησιολογία, εκπαιδεύτηκε από τον Γιωργο Κυπριωτακη (υπνωτιστή, μεταφυσικό και past life regressionist). Εφυγε στο εξωτερικό όπου συνέχισε τη μελέτη υπό τη διδασκαλία της Sierra Bender, δημιουργό του 4body fit system και δασκάλα της Yoga. Μέσα από τη μέθοδο της Sierra δούλεψε με γυναικες που είχαν υποστεί τραύμα, κακοποίηση ή βίωσαν κατάθλιψη και αγχωτικές διαταραχές. Έχει επίσης πιστοποίηση σε Bikram Hot Yoga, Theta Healing, ενώ έχει μελετήσει για χρόνια διάφορες μεθόδους subconscious belief work, οπως η μεθοδο Silva. Ειναι Mayan Light language teacher και practitioner. Δουλεύοντας με διαφορες τεχνικες που έρχονται απο τους Curandero (Shaman του Μεξικο). Ειδικεύεται σε Καθαρισμο του DNA και επαναπρογραμματισμό του μέσα από αρχαίες τεχνικές και γνώσεις, στη δημιουργία ενεργειακών πλεγμάτων. Διοργανώνει εργαστήρια στο εξωτερικό και τώρα στην Ελλάδα για την βελτίωση της υγείας, την υλοποίηση, τον επαναπρογραμματισμό και πολλά άλλα.

Tara-profile1

Yoga Teacher

Tara Kanti

    ειναι ωρα   

να εξασφαλίσετε  τη θέση σας

 • Innovative Presentations
 • Creative Workshops
 • Motivational Facilitators
 • Worksheets for homework
 • Personal Consultations

38/$41

 
 • 1η φορά στην Ελλάδα
 • συνδυασμένη τεχνική
 • για περιορισμένες θέσεις
 • σε τιμή γνωριμίας
 • σε έναν υπέροχο, μοντέρνο χώρο

Τι έγραψαν για εμάς...

...νιώθω ασφάλεια γνωρίζοντας ότι θα με βοθήσει...

Με λένε Αγνή και είχα τη χαρά να είμαι μαθήτρια της Yora. Γιατί ευχαρίστηση; Γιατί ενώ δεν είμαι εύκολος άνθρωπος, ένιωσα άνετα με τη Yora από την πρώτη στιγμή! Είναι μια υπέροχη δασκάλα, ένας απίστευτος άνθρωπος και νιώθω τιμή που τη γνώρισα! Ως μαθήτριά της, νιώθω ασφάλεια γνωρίζοντας ότι θα με βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή μοιράζοντας τις γνώσεις της μαζί μου

agni konstantinidi
Travel Agent

...επιλέξτε την και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω της...

Η Τάρα είναι ένα υπέροχο, φωτεινό άτομο με μαγική ενέργεια. Αρκεί να τη γνωρίσετε και θα καταλάβετε τι εννοώ. Μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο. Την ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Επιλέξτε την, και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω της.

yora healing reviews
EFFIE PAPADOPOULOU
Music Artist
Customers served! 1 + Healing and Unique Workshops

Πού θα μάς βρείτε...

 • Ερεχθείου 12 Αθήνα 11742
 • yorahealing@gmail.com
 • 6955-536888 ή 6936-816989

Ελάτε μαζί μας στο Lymphasizing Workshop!

Θέλετε να ανεβάσετε την ενέργειά σας στο επόμενο επίπεδο; Ελάτε στον χώρο μας και ετοιμαστείτε να νιώσετε πιο ανάλαφρες και λαμπερές με Yoga, Mudra, Meditation και Light Language Grid! 

>